ميوه‌هاي خشك با بالاترين ميزان فيبر

وبلاگي جهت آشنايي با ميوه‌هاي خشك

ميوه‌هاي خشك با بالاترين ميزان فيبر

۳۳ بازديد

غذاهاي پر فيبر به‌طوركلي در هر وعده پنج گرم يا بيشتر فيبر دارند. خوردن يك رژيم غذايي با فيبر كافي چندين مزيت بالقوه از جمله محافظت در برابر سرطان روده بزرگ، كاهش LDL يا كلسترول بد و كمك به پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و ديابت را ارائه مي‌دهد. اگر در حال حاضر رژيم كم فيبر داريد، فيبر دريافتي خود را به‌تدريج افزايش دهيد تا به سيستم هضم خود اجازه دهيد با تغيير تنظيم شود. همچنين مايعات زيادي بنوشيد. مصرف ميوه خشك مي‌تواند يك روش خوشمزه براي افزودن فيبر بيشتر به رژيم غذايي شما باشد.

زردآلو

با ۴٫۷ گرم فيبر در هر ۱/۲ فنجان، زردآلو خشك به‌تنهايي يك ميان وعده شيرين و غني از فيبر درست مي‌كند. آنها همچنين طعم مطبوعي را به انواع غذاها، سالادها، غذاهاي خوراكي و دسرها اضافه مي‌كنند. زردآلو خشك خرد شده را در غذاهاي گوشتي، پلو، سال‌ها به‌صورت ملايم اضافه كنيد و محتواي فيبر را افزايش دهيد.

خرما

خرما حاوي ۵٫۹ گرم فيبر در هر ۱/۲ فنجان است. آنها خودشان يك دسر فوق‌العاده هستند و به‌تنهايي مي‌توانند مصرف شوند، اما شما همچنين مي‌توانيد آنها را در پودينگ نان، كلوچه‌ها، نان يا كيك مخلوط كرده و مقدار قند موجود در دستورالعمل را كاهش دهيد.

انجير

با داشتن ۷٫۳ گرم فيبر در هر ۱/۲ فنجان، انجير بالاترين ميزان فيبر را در بين ميوه‌هاي خشك دارد. مي‌توانيد انجير خشك خرد شده را در بلغور جو دوسر هم بزنيد يا آنها را به‌صورت اسموتي درآوريد. انجير طعم دلپذيري به خورشت مرغ، گوشت خوك يا گوشت بره و همچنين هر نوع پلو مي‌بخشد.

آلو خشك

آلو خشك شهرت خود را به‌عنوان ميوه‌اي با فيبر بالا به دست آورده است. يك وعده ۱/۲ فنجاني حاوي ۶٫۲ گرم فيبر است. آلو خشك به طعم و فيبر به سس كباب، قيمه، سالاد، سس، كلوچه، كيك و كلوچه اضافه مي‌كند. آنها در نوع خود يك ميان وعده خوشمزه هستند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.