پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۹ | ۲۰:۰۳ ۳۵ بازديد
كيويها را در فر خشك كنيد
خشككردن كيوي در فر و تهيه چيپس كيوي بسيار آسان است. آنها يك جايگزين سرگرمكننده براي يك ميان وعده معمول هستند.
- كيوي را با استفاده از چاقو يا پوستكن سبزيها پوست بگيريد.
- كيوي را برش بزنيد. ميتوانيد آنها را بهدلخواه ضخيم يا نازك كنيد، اما بدانيد كه پس از خشك شدن بسيار نازك ميشوند. سعي كنيد كيوي را به قطعات ضخيم ¼ اينچ برش بزنيد. مهمترين قسمت اين است كه ضخامت تمام برشها تقريباً يكسان است به طوري كه خشك شدن همه آنها به همان ميزان زمان ميبرد.
- برشها را روي يك ورقه قرار دهيد و دماي فر را روي كم (كمترين ميزان ممكن) تنظيم كنيد.
- كيويها را حدود چهار ساعت بپزيد. بعد از چهار ساعت آنها را بررسي كنيد و ببينيد آيا بافت بهاندازه كافي خشك است. اگر اينگونه نيست، آنها را در فر بگذاريد.
بعد از تمام شدن اين فرايند برشهاي كيوي بايد سفت شوند اما هنوز كمي جونده باشند. اطمينان حاصل كنيد كه اجاقگاز را بدون مراقبت رها نكنيد زيرا ممكن است برشهاي كيوي بسوزند.
خشككردن كيوي با دستگاه سرخكن با هوا
- كيوي را پوست بگيريد. اين براي دستگاه سرخكن با هوا اختياري است، اما بدانيد كه اگر كيوي را پوست نگيريد، در خارج از آن بافت ديگري ايجاد ميشود. اگر نميخواهيد پوست كيوي را بخوريد، بايد آن را با چاقوي خشككن يا پوست سبزيها پوست بگيريد.
- كيوي را به قطعات نازك برش دهيد. حدود ¼ اينچ يك اندازه مناسب است، اما لازم نيست از اندازهگيري دقيق استفاده كنيد. فقط مطمئن شويد كه همه برشهاي كيوي شما يك اندازه هستند تا همه به طور يكنواخت بپزند.
- اطمينان حاصل كنيد كه بين برشهاي كيوي مقدار فضاي كافي براي جريان هوا وجود دارد.
- اگر دستگاه سرخكن با هواي شما تنظيمات خشككردن دارد، ميتوانيد از آن براي سرخ كردن كيوي استفاده كنيد. در صورت عدم و جود اين تنظيمات، هنوز ميتوانيد از دستگاه سرخكن با هوا استفاده كنيد. فقط مطمئن شويد كه دما را روي ۱۳۰ درجه فارنهايت تنظيم كردهايد.
- بسته به نوع نازكي كه كيوي را برش دادهايد، كيوي را حدود چهار ساعت در سرخكن هوا بگذاريد.
استفاده از سرخكن هوا سريعترين روش براي خشككردن كيوي است.